Biljetter

Biljetter till Lazios hemmamatcher på Stadio Olimpico i Rom köper du enklast online eller i Lazios officiella butiker.

Hur du köper matchbiljetter till Lazio i Rom

Är du på plats i Rom kan du köpa matchbiljetter i en Lazio Style 1900 Official Store med biljettförsäljning. Dessa finns på fyra platser i den italienska huvudstaden:

  • Parco Leonardo (Viale Donato Bramante 19/21, nära flygplatsen Fiumicino i Rom, öppet 10-20 varje dag)
  • Roma Est Shopping Center (Via Collatina KM 12.800 i utkanten av Rom, öppet 10-21 varje dag)
  • Via Calderini (Via Guglielmo Calderini 66/C, i närheten av Stadio Olimpico i Rom, öppet mån-lör 10-20 men även under 5h innan hemmamatch på söndagar)
  • Via di Propaganda (Via di Propaganda 8A i centrala Rom, nära Metrostationen Spagna, öppet 10-20 varje dag)

Hur du köper biljetter till Lazios matcher online

Välj rätt platser på Stadio Olimpico

Stadio Olimpico är uppdelad i sju sektioner. Lazio-klacken står i mitten av den norra kortsidan, Curva Nord. I direkt anslutning till Curva Nord, på varsin sida, ligger sektionerna Distinti Nord Ovest (nordväst) och Distinti Nord Est (nordost). Arenans östra långsida heter Tribuna Tevere medan den västra långsidan heter Tribuna Monte Mario. Den södra kortsidan, med Distinti Sud Est (sydost) och framförallt Curva Sud, är främst avsedd för bortasupportrarna. Som Lazio-supporter är Curva Nord, Distinti Nord och de norra och mittersta platserna på Tribuna Tevere att föredra.

Hitta till Stadio Olimpico

Det finns flera olika sätt att ta sig till Olympiastadion i Rom (Viale dei Gladiatori), men det absolut enklaste sättet är att ta Metron till Flaminio och därifrån ta spårvagnen in till Piazza Mancini. Väl framme kan du antingen först besöka Lazio-butiken på Via Calderini 66/C eller gå direkt till bron Ponte Milvio där Lazio-supportrarna samlas innan match. Se dock till att vara ute i god tid.

Se Lazio på bortaplan

Om du vill se Lazio spela fotboll på bortaplan finns det tre olika alternativ att köpa matchbiljett på:

Hur du köper Lazios säsongskort

Uppdaterad: 2023-08-09